Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Van 22 t/m 25 oktober 2014 was Susan Freinkel te gast in het Internationaal Bezoekersprogramma. Freinkel is auteur van Plastic, A Toxic Love Story en was hoofdgast tijdens de lezing Hello PLASTIC in Het Nieuwe Instituut op donderdag 23 oktober.

Als onderdeel van het programma bracht Freinkel een uitgebreid bezoek aan Het Nieuwe Instituut. Ze sprak daarnaast met Rotterdamse ontwerpers als Chris Kabel en Koehorst in 't Veld. Ook bezocht ze in Eindhoven de Dutch Design Week die op dat moment gaande was.

Over Susan Freinkel

Susan Freinkel publiceert over wetenschap. Haar werk is verschenen in verschillende internationale publicaties, waaronder Discover, Reader's Digest, Smithsonian, The New York Times, OnEarth, Health en Real Simple. In 2005 werd haar oeuvre bekroond met een Alicia Patterson Fellowship, die het mogelijk maakte het onderzoek te verrichten voor haar boek American Chestnut. In 2008 won dit boek de National Outdoor Book Award. Freinkel is afgestudeerd aan de Wesleyan University en de Columbia University Graduate School of Journalism.