Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tijdens School's Out! #1, sprak Lisogorskaya over alternatieve benaderingen van woningbouwontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, met de nadruk op betaalbaar, zelfbeschikkend en collectief wonen tijdens haar lezing Make, Don't Make Do. Op 26 januari gaf Lisogorskaya samen met architect Tomas Dirrix een workshop. 

School's Out! is een initiatief van The Independent School for the City, een eenjarig Rotterdams onderwijsprogramma voor postacademische studenten uit de hele wereld, op het gebied van ontwerp, planning, sociologie en architectuurgeschiedenis.

Lisogorskaya geeft wereldwijd lezingen en workshops en werd bekroond met de Winston Churchill Fellowship voor onderzoek naar collectieve bouwprojecten in de VS en China. Assemble werd opgericht in 2010 om een zelfbouwproject te ondernemen en heeft sindsdien een divers en bekroond oeuvre opgeleverd, met behoud van een democratische en coöperatieve werkmethode die gebouwd-, sociaal- en op onderzoek gebaseerd werk op verschillende schalen mogelijk maakt. Deze aanpak heeft hen de prestigieuze Turnerprijs opgeleverd.