Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Regenerative Feedback toont experimentele performances en nieuwe media kunstprojecten en organiseert workshops, toegankelijke lezingen en gesprekken tussen experts en publiek.

Het evenement onderzoekt interdisciplinaire methodes om duurzame sociale toekomsten te generen door de lens van muziek en nieuwe media en hoopt toeschouwers te motiveren in nieuwe emanciperende richtingen. Als we beter begrijpen wat het eigenlijk is dat ons naar muziek toetrekt, en hoe het ons naar elkaar laat luisteren, bestaat er een kans dat deze visie toegepast kan worden op vernieuwende manieren in andere gebieden. Regenerative Feedback is zowel mediaconferentie als intellectuele bijeenkomst, en probeert bruggen te slaan tussen beide.

Andrew Cappetta is een PhD kandidaat op de afdeling Kunstgeschiedenis van The City University of New York. Hij richt zich binnen zijn onderzoek op het snijvlak van post-WWII/hedendaagse kunst en muziek. In zijn aanstaande proefschrift "Pop/Art: The British Art School and the Birth of Underground Music, 1960-1980," beschrijft hij de verbanden tussen de pedagogische veranderingen in de Britse kunstacademies aan het eind van de jaren vijftig en het begin van de jaren zestig en de ontwikkeling van de underground muziek. Hij is docent aan Parsons, The New School for Design, het Museum of Modern Art en het Whitney Museum of American Art. Zijn werk is verschenen in The Brooklyn Rail.